Verkooppunten

Ons verhaal

MANIFESTO MEXICANO® Combined Shape

wij zijn mexicano. wij zijn je meest ongewone gewoonte. je kent ons al een tijdje. en hoewel we altijd hetzelfde zijn, weet je inmiddels dat bij ons niets hetzelfde is. wij vertegenwoordigen de grootste snack revolutie sinds 1984. we zijn sindsdien consistent anders. anders in formaat. anders in vorm en anders in smaak. wij zijn het antwoord op de gewoonte. alles waar je nooit echt warm van werd. het antwoord op ‘doe maar een snack’. nooit meer laf. nooit meer voorspelbaar. en ondanks dat we één zijn, vind je ons in verschillende verschijningen. maar altijd uitgesproken. bij iedere hap blijven we verbazen. wij hebben geen saus nodig om speciaal te zijn. wij branden van de energie. wij zijn veel. daar zijn we ons bewust van. je zal van ons nagenieten.

Honger gekregen?

Snappen we!
Fill 1

Mexicano®, dé smaakmaker onder de snacks. Herkenbaar door zijn unieke vorm, smaak en formaat en sinds 1984 niet meer weg te denken uit het lijstje van favoriete snacks.
Verkrijgbaar in verschillende varianten, van Classic tot Halal, Burger en XXL, maar allemaal met evenveel karakter. Welke is jouw favoriet?

Lees meer